Använd ett smart bokningssystem

Många företag har idag fokus på att erbjuda skönhetsbehandlingar av olika slag. Det är allt från salonger med hudvård, fotvård, ansiktsbehandlingar till frisörer. Förr var det vanligaste sättet att boka kunder på, genom att ha en tidbok, som man helt enkelt fyllde i manuellt. Kunder fick då ringa för att boka tid eller besöka salongen för att göra det. Idag är det så mycket lättare. Det eftersom man kan satsa på ett bokningssystem på Timecenter.se. Fördelen med detta bokningsystem är att det inte bara klarar av att boka kunder, det går även använda då du ska ta betalt av dina kunder, samt att du kan få hjälp med marknadsföring av din salong. 

Enklare att sköta dina bokningar

Med Timecenters bokningsystem får du tillgång till en massa bra saker. Kunder kan söka fram dig och din salong och boka in sig via nätet. De får via systemet en påminnelse om sin tid samt att du själv kan få fram bra statistik via den. 

Med detta bokningssystem kan du även  skapa nyheter och erbjudanden med hjälp av nyhetsbrev via e-post eller SMS, skapa anteckningar om dina kunder samt även ha journalförning. Sedan kan du även med hjälp av systemet ta betalt via Klarna eller välja att använda dig av kort, Swish eller kontanter.

Du kan även få nya kunder tack vare detta system. Det eftersom att kunder som söker efter just det du erbjuder kan få upp din salong som förslag!

7 Mar 2022